Kurkku-porkkanaletut

3 tykkää tästä reseptistä

Kurkku-porkkanaletut

5 dl maitoa
3 munaa
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl ohrajauhoja
3 rkl pullomargariinia
3 raastettua porkkanaa
10 cm:n pala kurkkua raastettuna
suolaa
hienonnettua persiljaa
noin 1 dl pakastepinaattia tai hienonnettua tuoretta pinaattia

Paistamiseen:

pullomargariinia

  • Vatkaa munat kevyesti maidon joukkoon.
  • Anna taikinan turvota hetki.
  • Raasta porkkanat ja kurkku ja hienonna pinaatin lehdet.
  • Sekoita kaikki ainekset taikinaan tasaisesti.
  • Paista pannulla pikkulettusia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

 

Kerro kaverille reseptistä

Lähettäjä: *
Kaverisi sähköpostiosoite: *
Vapaa sana:

* pakollinen tieto


http://keittokirja.kasvikset.fi/Suomeksi/Keittokirja/Reseptit_A-O/K/kurkku-porkkanaletut
16.04.2014