Kuivatut omenalastut

10 tykkää tästä reseptistä

8 omenaa
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa

  • Huuhtele omenat ja ota niistä siemenkodat pois omenaporalla. Leikkaa omenat poikittain mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.
  • Asettele omenalastut leivinpaperin päälle pellille ja ripottele päälle kanelia ja kardemummaa.
  • Siirrä pelti alle sata-asteiseen uuniin (noin 75 astetta) yön ajaksi. Kokeile aamulla, ovatko omenalastut ehtineet kuivua. Tarvittaessa pidä niitä vielä 100-asteisessa uunissa tunnin ajan. Anna omenoiden kuivahtaa huoneen lämmössä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Kerro kaverille reseptistä

Lähettäjä: *
Kaverisi sähköpostiosoite: *
Vapaa sana:

* pakollinen tieto


http://keittokirja.kasvikset.fi/Suomeksi/Keittokirja/Reseptit_A-O/K/kuivatut_omenalastut
17.09.2014